wees auditief toegankelijk
Blog » Huiskamerbijeenkomsten

Huiskamerbijeenkomst Slechthorenden Wijchen, dd 19 april.

Hoe wil jij dat anderen met jou communiceren? En hoe kun jij als slechthorende zelf bijdragen aan een goede communicatie? Dat is het thema van de huiskamerbijeenkomst in Wijchen. Deze huiskamerbijeenkomst wordt georganiseerd door twee vrijwilligers, die beiden de genetische aandoening DFNA9 hebben. Ze hebben elkaar ontmoet via het internet en hebben veel met elkaar gedeeld omtrent hun slechthorendheid. Gedeelde smart is halve smart. Daarom willen ze graag andere mensen die slechthorend zijn de mogelijkheid bieden om bij elkaar te komen en ervaringen uit te wisselen.

Een ieder heeft zijn eigen proces van beleving van wat slechthorendheid met zich mee brengt. Deze ervaringen kunnen tijdens de bijeenkomsten gedeeld worden en zo kunnen we van elkaar leren. We bundelen onze krachten en samen staan we sterk!

Tijdens de bijeenkomst zal worden ingegaan op de communicatie. Vragen als ‘hoe wil jij dat anderen met jou communiceren? En “hoe kun jij als slechthorende zelf bijdragen aan een goede communicatie?” En “ is dat allemaal haalbaar?” zullen worden besproken. Daarnaast is er voldoende ruimte om ook andere onderwerpen te bespreken.

Plaats: Wijchen (je ontvangt het volledige adres na aanmelding)
Tijd: 14.00 - 16.00 uur inloop vanaf 13.30 uur
Voor wie: Slechthorenden
Gesprekleider: Mevr. A.M. Flipse (ervaringsdeskundige en tevens vrijwilliger van
Stichting Hoormij)
Aanmelden: Uitsluiten opgave via de agenda op www.stichtinghoormij.nl.
Voor meer informatie kun je terecht bij Nienke Oosting, nienke.oosting@stichtinghoormij.nl
Entree: Toegankelijk na opgave.
Je kunt deze middag contant een vrijwillige donatie achterlaten.

Er is een goede akoestiek in de huiskamer. Een schrijftolk kan op aanvraag worden geregeld.