wees auditief toegankelijk
Blog » Aktiviteiten

De activiteiten die in onze regio georganiseerd worden staan in het teken van het lotgenotenkontakt. In het verleden was lotgenotenkontakt essentieel om belangrijke informatie te vergaren om goed met je auditieve handicap om te kunnen gaan. Veel daarvan is overgenomen door de landelijke NVVS met haar uitstekende website.

"Elk voordeel heb zijn nadeel", aldus Cruijff en inderdaad: de beschikbaarheid van veel digitale informatie ging gepaard met een afname van de behoefte aan mondelinge informatie. Je moet dus met goede thema's komen, wil je belangstelling trekken.

Desondanks blijkt er behoefte te bestaan aan persoonlijke ervaringen te vernemen van anderen, dit stimuleert je uitermate. Wij proberen die te organiseren met thema of zonder thema. Graag ontvangen we input van jullie leden daarover.

In de subpagina's staat een overzicht van de komende activiteiten en van de activiteiten die we in het verleden georganiseerd hebben. Een aantal komt met regelmaat terug, zoals de wandeling van de Middengroep.