wees auditief toegankelijk
Blog » Afdeling Gelre van Stichting Hoormij organiseert tweede programma over tinnitus in Arnhem

Afdeling Gelre van Stichting Hoormij organiseert tweede programma over tinnitus in Arnhem

Gepubliceerd op 23 januari 2017 om 09:58

Iets horen wat er niet is dag in dag uit, dat is oorsuizen ofwel tinnitus. Veel mensen hebben er last van zoals blijkt uit de grote belangstelling voor de informatiebijeenkomsten die alom georganiseerd worden. (Voor meer info: druk op de titel)

Op donderdag 9 februari 2017 organiseert de NVVS-Afdeling Gelre van Stichting Hoormij i.s.m. het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem een informatieavond over tinnitus (oorsuizen). Deze avond is bedoeld voor mensen met tinnitusklachten die graag meer medische achtergrondinformatie willen krijgen over wat tinnitus precies inhoudt. Daarnaast worden er adviezen gegeven over hoe men met tinnitus kan omgaan, welke medicatie kan worden toegepast en wordt er uitleg gegeven over de mogelijke therapiebehandelingen. Ook de werking en het effect van de tinnitusmarkeerder bij tinnitusklachten komt aan bod. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan de deskundigen en er is ruimte voor lotgenotencontact. Ook partners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.
Plaats: Auditorium van het Rijnstate Ziekenhuis Wagnerlaan 55 6815 AD Arnhem
Tijd: 19.20 - 21.30 uur ontvangst vanaf 19.00 uur
Sprekers: de heer J.P.P.M. van Leeuwen (kno-arts Rijnstate), de heer K. Gillissen (ervaringsdeskundige Stichting Hoormij), de heer drs. H. Simkens (klinisch fysicus/audioloog Kentalis AC Eindhoven en Arnhem)
Aanmelden:
toegang alleen na aanmelding bij Stichting Hoormij via onderstaand formulier:
http://www.stichtinghoormij.nl/items/nl-nl/agenda/voor-iedereen/afdeling-gelre-van-stichting-hoormij-organiseert-tweede-programma-over-tinnitus-in-arnhem
of telefoonnummer (030) 635 40 07
Entree: De avond wordt volledig gefaciliteerd door Rijnstate Ziekenhuis en is daarom gratis toegankelijk
 
Een schrijftolk en ringleiding zijn aanwezig.

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.