wees auditief toegankelijk
Blog » Afscheid secretaris-duo na bijna 20 jaar

Afscheid secretaris-duo na bijna 20 jaar

Gepubliceerd op 2 mei 2016 om 16:43

Ons secretaris-duo "twospan" nam na bijna 20 jaar als vrijwilligers afscheid van de Hoormij/NVVS. Ze werden beiden benoemd tot lid van verdienste in de ALV Gelre dd 16 april 2016

Zaterdag 16 april hebben Joke en Job Breure afscheid genomen van het bestuur van de afd. Gelre. Een kleine 20 jaar hebben zij naar eigen zeggen veel  kennis en ervaring opgedaan tijdens de bijeenkomsten en ook veel geleerd van de contacten met de leden. Ook de bijeenkomsten met het bestuur hebben daartoe veel bijgedragen. Vanuit Job’s beroep als audicien deed Job veel ervaring op in de omgang met slechthorenden, maar dan op niet commerciële basis.

Job en Joke achtten het tijd om hun bestuursfunctie na 20 jaar te beëindigen. In een goede harmonie met het bestuur is toegewerkt naar dit afscheid. 

Tijdens het afscheid op de laatste jaarvergadering was er een ingelast agendapunt. Voorzitter Pierre Demacker memoreerde de inbreng van Job en Joke. Ze werden beiden bedacht met een bloemstuk (zie foto) en tot hun grote verrassing had het bestuur van de Hoormij/NVVS hen beiden benoemd tot lid van verdienste. Op de ALV werden de oorkondes en de speldjes reeds uitgereikt door vice voorzitter José Leijten(de foto hiervan zult u tzt in Hoorzaken zien). Volgens Job: “ in alle oprechtheid, dit hadden wij niet verwacht”. Vooral was men blij dat ze met zijn tweeën onderscheiden waren. Joke bleek een belangrijk bijdrage te leveren aan het “Twospan”, ze stond niet achter, maar naast haar man!

Na  dit feestelijke afscheid toch een wat zwaar gemoed: zoals iedereen met verantwoordelijkheidsgevoel is het loslaten van taken iets wat tijd vraagt. De komende  zomer is dat de beste tijd. Het besturen is altijd in alle gemoedelijkheid gegaan, je wordt dan vrienden van elkaar. Vandaar dat Job en Joke nog blij uitzien naar een etentje begin juni.

Job en Joke wensen het bestuur van de NVVS-Gelre en Joop Beelen en Janny Spronk, zijnde directeur en afscheidsnemende secretaresse van de Hoormij/NVVS, heel veel succes voor de toekomst. "Nog hartelijke dank voor al jullie betrokkenheid", aldus hun laatste woord als NVVS-Gelre bestuurder.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.