3 x 100!

Gepubliceerd op 14 april 2016 om 10:54

Het is vandaag 100 dagen voordat de 100 ste Vierdaagse start. Pierre Demacker is van de partij en doet ook weer mee aan de Vierdaagsesponsorloop. Het doel is: naamsbekendheid vergroten voor de nieuwe naam Hoormij ipv de vergrijsde naam NVVS die al meer dan 100 jaar meegaat. Een eventuele bijdrage wordt bestemd voor de pot: auditieve toegankelijkheid om ringleidingen aan te leggen en functioneel te houden. Deel dus dit bericht om meer slechthorenden te bereiken dan die 2% die nu lid is van de Hoormij!

Wil je in een zaal een toespraak verstaan met een hoorapparaat, dan moet de zaal een goede ringleiding hebben. Helaas, te vaak versta je het niet wat resulteert in veel vragen achteraf. Hoe gaan we dit oplossen?

  • Zorg als slechthorende dat er een luisterspoel in je hoorapparaat zit, weet hiermee om te gaan.
  • Meldt de beheerder dat je problemen had met verstaan in een zaal.
  • Meldt de ervaring ook op: https://www.hoorwijzer.nl/zoek-en-kies/gebouwen-met-voorziening.html eventueel ook aan de gemeentelijke Cie toegankelijkheid
  • Vanuit de Cie Toegankelijkheid wordt dan contact opgenomen met de beheerder om de zaak op te lossen
  • Met Uw gift wordt dit werk gefaciliteerd door stimulering van de aanleg; het uitvoeren van periodieke controles en het oplossen van gemelde problemen.
  • Kent U een persoon die dit aangaat, activeer hem of haar om de ervaringen te melden, deel dus het bericht op Facebook. Hoe meer meldingen hoe beter.

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.