wees auditief toegankelijk
Blog » Twee duimen hoog voor 4-daagse-sponsorloper Pierre Demacker

Twee duimen hoog voor 4-daagse-sponsorloper Pierre Demacker

Gepubliceerd op 28 juli 2015 om 11:46

Vrijdag 24 juli jl. werden 40.092 wandelaars van de 99e editie van de Vierdaagse traditiegetrouw weer feestelijk ingehaald op de Via Gladiola. Ëén van hen was Pierre Demacker. Hij bracht zijn 8e vierdaagse tot een goed einde. Pierre is voorzitter van de afdeling Gelre van de stichting Hoormij/NVVS. Hij kwam op het goede idee om zich te laten sponsoren via de vierdaagsesponsorloop met de bedoeling de opbrengst beschikbaar te stellen voor afdelingen van onze stichting, die te weinig geld hebben om hun activiteiten te kunnen bekostigen.

Pierre heeft meer dan 120.000 stappen gezet om zijn eerste doel “het voltooien van zijn 8e Vierdaagse” . met succes te halen. Net als alle andere lopers zette hij daarmee een echte wandelprestatie neer. Maar daar bleef het niet bij. Zijn twee doel was immers om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te lopen. En ook dat lukte.  Ruim 400 euro komt er tot op heden ten goede aan de Stichting Hoormij.

Op bijgaande foto ziet u het: de duim van Ben Berends (vrijwilliger Hoormij) voor de wandelprestatie van Pierre en de duim van Pierre als dankgebaar voor zijn sponsors.

Prestatie en tegenprestatie gingen op een fantastische manier hand in hand. Goed voorbeeld doet goed volgen. De Nijmeegse Vierdaagse is voorbij, maar u kunt Pierre en dus de stichting Hoormij nog sponsoren tot 16 augustus 2015. Raadpleeg

http://devierdaagsesponsorloop.nl/index.php?option=com_actievoerders&view=actievoerder&id=761.

En…voor de honderdste vierdaagse van 2016 liggen er voor ons allemaal weer nieuwe kansen. Zowel om te lopen als om te sponsoren.   Zet een eerste stap en raadpleeg daarvoor alvast onderstaande links:

www.devierdaagsesponsorloop.nl

Vierdaagse - 100ste - Vraag & Antwoord-2016

 

Ben Berends                                                                                                                                                                        Vrijwilliger Stichting Hoormij

 

Respons op deze actie: mogelijk wordt er aan deze actie aandacht geschonken in de Nieuwsbrief voor Hoormij/NVVS vrijwilligers en ook in HOREN, het periodiek van de organisatie.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.